Agnas Bros
Måndag 4 februari. Konserthuset 19.00 förband.
 Entré 230 (180) 80 SEK 

Bröderna Konrad, Kasper, Mauritz och Max Agnas startade Agnas Bros för tretton år sedan i källaren i föräldrahemmet på Skånevägen 4. Genom årens lopp har de haft tid att utveckla en alldeles egen musik och spelglädje, baserad på ett nästintill telepatiskt förhållningssätt till samspel, improvisation och komposition.
Med tre album i ryggen har de unga bröderna Agnas gjort succé på såväl europeiska konserthus, sommarfestivaler och mindre jazzklubbar runt om på den svenska landsbygden, som i samarbeten med klassiska ensembler som O/modernt och Stockholm Chamber Brass samt med artister som Nils Landgren och Pat Metheny.

Våren 2018 kom skiva nummer tre Lycka till med musiken. Den innehåller, precis som tidigare skivor, musik skriven och arrangerad av bröderna. Med hyllningar till hjältar som Ludwig van Beethoven och den japanska författaren Haruki Murakami har  de fyra bröderna gett konserter runt om i Europa, senast i somras på festivaler som Montreux Jazz Festival i Schweiz och Jazz Baltica i Tyskland.

Den 5 februari kommer Agnas Bros till Örebro och bjuder bland annat på musik från den senaste skivan.

Erbjudande för våra medlemmar!
Upplev Agnas Brothers tillsammans med någon i familjen, en vän eller bekant! Om du köper en biljett så går ni två till priset för en!
Är du inte medlem så kan du lösa det på plats innan konserten, se mer information.